نقش موثر محاسبه شاخص APV در موفقیت مالی پزشک

Seo
10 نکته برای دیده‌شدن وب‌سایت‌های پزشکی در گوگل
Networking
بهترین روش‌های شبکه سازی در حرفۀ پزشکی

نقش موثر محاسبه شاخص APV در موفقیت مالی پزشک

APV

این مقاله بخشی از کتابِ فلوشیپ برندسازی و تبلیغات پزشکی است.


 

شاخص APV مخفف عبارت Average Patient Value است.

محاسبه این شاخص به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید که هر بیمار در طول سال به‌طور متوسط چه میزان درآمد برای شما ایجاد می‌کند.

برای به دست آوردن این شاخص باید میزان درآمد خود از مطب را حداقل برای یک سال به‌طور دقیق محاسبه کنید. سپس تعداد کل بیمارانی را که در طول آن سال به شما مراجعه کرده‌اند، محاسبه کنید.

برای این منظور اگر یک بیمار بیش از یک‌بار در سال به مطب شما مراجعه کرده است، او را در محاسبات خود یک نفر در نظر بگیرید. به این معنی که شما نباید تعداد کل ویزیت‌های یک سال را محاسبه کنید بلکه باید تعداد بیمارانی که در یک سال به شما مراجعه کرده‌اند را به دست آورید.

حال برای محاسبه شاخص APV درآمد سالانه خود را بر تعداد بیماران مراجعه‌کننده در آن سال، تقسیم کنید.

برای پزشکانی که تمام درآمدشان از مطب حاصل می‌شود، مانند دندان‌پزشکان و پزشکانی که کلینیک زیبایی دارند، محاسبه APV ساده‌تر است. زیرا مجموع درآمد سالانه مطب و یا کلینیک به‌راحتی قابل‌محاسبه است.

اما در این میان پزشکانی هستند که در مطب فقط حق ویزیت دریافت می‌کنند و از بین بیمارانی که به آن‌ها مراجعه می‌کنند، برخی در بیمارستان و یا کلینیک‌ها جراحی می‌شوند.

شاخص APV برای این دسته از پزشکان با استفاده از فرمول زیر قابل‌محاسبه است:

به‌عنوان‌مثال اگر هزینه یک جراحی 10 میلیون تومان است و از این مبلغ، 4 میلیون تومان سهم بیمارستان است، درآمد حاصل از جراحی برای پزشک باید در این شاخص، مبلغ 6 میلیون تومان در نظر گرفته شود.

مثال:

تعداد بیمارانی که طی یک سال به مطب پزشک مراجعه کرده‌اند 1000 نفر است. برخی از این بیماران بیش از یک‌بار به مطب مراجعه کرده‌اند و پزشک مجموعاً 1800 ویزیت را در سال انجام داده است. حق ویزیت پزشک برای هر مراجعه، 50 هزار تومان بوده است. از بین بیماران 70 نفر تحت جراحی قرارگرفته‌اند که مجموع درآمد پزشک پس از کسر حق بیمارستان از جراحی‌ها، 220 میلیون تومان بوده است. شاخص APV برای پزشک محاسبه می‌شود:

APVResult

بنابراین می‌توان گفت متوسط درآمد سالیانه این پزشک از هر بیمارش 310 هزار تومان است.

کاربرد شاخص APV

با تعیین شاخص APV ارزش‌افزوده‌ای که هر بیمار برای شما ایجاد می‌کند، به دست می‌آید.

با این شاخص خواهید دانست که هر بیمار جدید به‌طور متوسط چه میزان درآمد سالانه برای شما ایجاد می‌کند. به‌عنوان‌مثال اگر هر بیمار در سال 310 هزار تومان درآمد ایجاد کند و شما برای جذب کردن یک بیمار جدید 100 هزار تومان هزینه تبلیغاتی بدهید، بازهم جذب بیمار جدید معادل 210 هزار تومان برایتان سودآوری داشته است.

فرض کنید حق ویزیت شما 50 هزار تومان است و شاخص APV برابر 310 هزار تومان محاسبه‌شده است. اگر یک بیمار درنتیجهٔ رفتار نسنجیده منشی مطبتان از مراجعه به مطب منصرف شود، درواقع شما 50 هزار تومان ضرر نکرده‌اید، بلکه 310 هزار تومان ضرر کرده‌اید.

اگر در ساعات غیر کاری مطب سیستم پاسخگویی تلفنی و یا رزرو وقت ویزیت ندارید و این کمبود باعث از دست دادن 2 بیمار در روز شود، درواقع در اختیار نداشتن این سیستم باعث شده که شما روزی 620 هزار تومان از دست بدهید.

محاسبه شاخص APV به شما کمک می‌کند تحلیل دقیق‌تری از کسب‌وکار خود داشته باشید.

جهت استفاده از خدمات طراحی وب‌سایت پزشکی توسط گروه برندینگ محمد ظهره‌وند، می‌توانید با شماره 28423036-021 تماس بگیرید.

در وب‌سایت برند شخصی هر هفته مطالبی درزمینه پارامترهای مهم تحلیلی در موفقیت مالی پزشکان و ایده‌های جدید در تبلیغات و برندسازی پزشکی منتشر می‌شود.

اگر تابه‌حال این مطالب برای شما ایمیل نشده است آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا از این به بعد مطالب جدید برای شما ایمیل شود.

 

    اگر تمایل دارید دانش خود را در زمینه جدیدترین و موثرترین روش‌های تبلیغات پزشکی و دندانپزشکی به روز نمایید، یک ویدئو آموزشی کاملا کاربردی برای شما آماده کرده‌ایم.

    لطفاً جهت مشاهده توضیحات کامل این پکیج آموزشی، روی دکمه زیر کلیک کنید:

    10Angosht

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *