4 دلیل مهم که مانع مراجعه افراد به مطب شما می‌شود!

Networking
بهترین روش‌های شبکه سازی در حرفۀ پزشکی
Dont waste your energy
چرا انرژی برخی از پزشکان هدر می رود؟

4 دلیل مهم که مانع مراجعه افراد به مطب شما می‌شود!

4reasons

این مقاله بخشی از کتابِ فلوشیپ برندسازی و تبلیغات پزشکی است.


 

4 دلیل مهم که مانع مراجعه افراد به مطب شماست!

در مطب برخی پزشکان، تعداد بیماران مراجعه‌کننده به مطب رضایت‌بخش نیست و این پزشکان علاقه‌مند به جذب تعداد بیشتری بیمار به مطب خود هستند.

چهار دلیل مهم برای مراجعه نکردن بیماران به مطب شما وجود دارد، این چهار دلیل را از دلیل چهارم، مورد بررسی قرار می‌دهیم:

Reason4

دلیل چهارم:

ممکن است بیماران تجربه ناخوشایندی از مراجعه به مطب شما داشته باشند و همین امر سبب شده است که دیگر به مطب‌تان مراجعه نکنند.
گاهی اوقات دیده می‌شود که یک پزشک رفتار مناسبی با بیماران ندارد، با دقت به شرح بیماری و حرف‌های آن‌ها گوش نمی‌کند، با بیمار خوش‌برخورد نیست و …
اما گاهی اوقات این کارکنان مطب یا کلینیک هستند که با بیماران رفتار مناسبی ندارند. برخی از منشی‌ها کنترل کاملی روی احساسات خود ندارند و ممکن است با بی‌حوصلگی و یا حتی با عصبانیت با بیماران صحبت کنند.
گاهی اوقات هم دلیل مراجعه نکردن مجدد بیماران به مطب، فضای نامرتب، کثیف و پر از گردوخاک مطب است که احساس خوبی در بیمار ایجاد نمی‌کند.

Reason3

دلیل سوم:

ممکن است بیمار از پروسه درمان خود رضایت کامل نداشته باشد.
این نارضایتی معمولاً در دو حالت اتفاق می‌افتد:
• حالت اول این است که بیمار از شما انتظارات غیرواقعی دارد. مثلاً اگر دوره درمان بیماری‌اش سه ماه است، انتظار دارد کاری کنید تا در دو هفته بهبودی کامل پیدا کند. اگر یک دارو عوارض جانبی دارد، انتظار دارد که برای شخصِ او عوارض نداشته باشد. اگر احتمال موفقیت در یک جراحی 50 درصد است، انتظار دارد جراحی 100 درصد موفقیت‌آمیز باشد.
وظیفه شما در این‌گونه موارد این است که او را به‌طور کامل توجیه کنید و انتظارات غیرواقعی در او ایجاد نکنید. چراکه انتظارات بیش‌ازحد بیماران ممکن است در بلندمدت برایتان دردسرآفرین شود و یا باعث شود از ارتباط با شما دلسرد شده و دیگر به مطب‌تان مراجعه نکند.
• حالت دوم این است که بیمار به دلیل تشخیص نادرست پزشک و مهارت ناکافی او در درمان بیماری، از پزشک خود دلسرد شود که طبیعتاً در صورت پیش آمد این‌گونه موارد، پزشک نیاز دارد تجربه و مهارت خود را افزایش دهد تا در جلب رضایت دیگر بیماران موفق عمل کند.
Reason2

دلیل دوم:

برخی اوقات بیمار به دلیل اینکه پزشکان دیگر توانسته‌اند با تبلیغات مؤثر، ارتباط بهتری با افراد برقرار کنند، ارتباط خود را با شما قطع کرده و به مطب آن‌ها می‌رود.
بسیاری از پزشکان، هنگامی‌که بیماری به مطبشان مراجعه می‌کند، تلاشی برای برقراری ارتباط بلندمدت با او نمی‌کنند؛ درحالی‌که پزشکان همکار آن‌ها به‌طور پیوسته درزمینهٔ تبلیغات حرفه‌ای فعال عمل می‌کنند.
فرض کنید یک بیمار به مطب شما می‌آید و توسط شما درمان می‌شود. پس از پایان دوره درمان، شما دیگر هیچ ارتباطی با او نخواهید داشت اما یک پزشک همکار، از طریق وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی و دیگر راه‌ها به‌صورت منظم برای آن بیمار فایل‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی ارسال می‌کند و سعی می‌کند ارتباط پیوسته‌ای از طریق راه‌های مجازی با این بیمار داشته باشد.

به نظر شما اگر این فرد مجدداً دچار بیماری شود، به کدام پزشک مراجعه خواهد کرد؟

با احتمال خیلی زیاد می‌توان گفت که او به همکارتان مراجعه می‌کند چراکه طی این مدت فایل‌های آموزشی زیادی از او دریافت کرده و با او احساس آشنایی و اعتماد بیشتری دارد. حتی در درون خود نسبت به او احساس دین دارد. اما چون شما در این مدت هیچ ارتباطی با او نداشته‌اید، تصویر شما در ذهن او بسیار کم‌رنگ شده است.

Reason1

دلیل اول:

مهم‌ترین دلیلی که بیماران جدید به مطب شما مراجعه نمی‌کنند این است که اصلاً از وجود شما اطلاع ندارند. برخی پزشکان معتقدند که تنها راه‌اندازی مطب و نصب تابلوی نام و تخصصشان در بیرون ساختمان مطب، برای جذب بیماران کافی است!
در عصر ارتباطات، باید متخصص ارتباطات باشید.
همواره این سؤال را از خود بپرسید که: چگونه یک فرد غریبه می‌تواند شما را پیدا کند؟ اگر فردی تبلیغاتتان را دید، چرا باید به شما اعتماد کند؟
وقتی با برخی پزشکان در این مورد صحبت می‌کنم آن‌ها می‌گویند که روزی‌رسان خداست و در حرفه پزشکی نیازی به تبلیغات نیست.
پاسخ من این است: قطعاً روزی‌رسان هر موجودی خداوند است اما میزان این روزی، وابسته به عملکرد هریک از ماست.
اگر روزی بدون هیچ تلاشی در بین مردم پخش می‌شود چرا باید یک پزشک سال‌ها درس بخواند و تجربه کسب کند تا به درجه‌ای برسد که بتواند بیماری‌ها را درمان کند تا از این طریق کسب روزی کند؟ درحالی‌که می‌توانست در خانه استراحت کند و منتظر روزی‌اش باشد.
خداوند برای موفقیت در هر زمینه‌ای اصولی را مشخص کرده است که با پیروی از آن اصول موفقیت انسان فراهم می‌شود. فردی که علم پزشکی را نمی‌داند، نمی‌تواند با توکل بر خدا بیماران را جراحی کند. چراکه اول باید علم پزشکی را بیاموزد.
برای جذب بیماران بیشتر نیز باید در قدم اول، اصول این کار رعایت شود و در کنار آن، مانند هر کار دیگری به خداوند توکل شود. اصول جذب بیماران بیشتر نیز از دو حوزه خارج نیست. یکی افزایش تجربه و مهارت پزشک، و دیگری افزایش مهارت در برندسازی، بازاریابی و تبلیغات پزشکی.

 

جهت استفاده از خدمات طراحی وب‌سایت پزشکی توسط گروه برندینگ محمد ظهره‌وند، می‌توانید با شماره 28423036-021 تماس بگیرید.

دورۀ آموزشی جامع منشی‌گری حرفه‌ای

منشی‌ها سفیر برند پزشکان هستند و عملکرد ضعیف آن‌ها تاثیر مستقیم بر کاهش اعتبار حرفه‌ای پزشک دارد.

پس از گذراندن این دوره منشی شما قادر خواهد بود:

*. در تماس‌های تلفنی و ارتباطات حضوری به بهترین شکل با بیماران ارتباط برقرار کند

*. نکاتی بسیار کاربردی در تبدیل مطب به فضایی کاملا حرفه‌ای را فرا گیرد

*. تمامی فرآیندهای کاری مطب را با سرعت بیشتر، دقت بالاتر و خطای کمتری انجام دهد

و در نهایت سهم بزرگی در تقویت اعتبار و برند شما و افزایش رضایت و وفاداری بیماران داشته باشد.

 

برای مطالعه توضیحات کامل این دورۀ جامع ویدئویی روی تصویر زیر کلیک کنید.

 

آموزش حرفه ای منشی مطب محمد ظهره وند

در وب‌سایت برند شخصی هر هفته مطالبی درزمینه پارامترهای مهم تحلیلی در موفقیت مالی پزشکان و ایده‌های جدید در تبلیغات و برندسازی پزشکی منتشر می‌شود.

اگر تابه‌حال این مطالب برای شما ایمیل نشده است آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا از این به بعد مطالب جدید برای شما ایمیل شود.

 

    اگر تمایل دارید دانش خود را در زمینه جدیدترین و موثرترین روش‌های تبلیغات پزشکی و دندانپزشکی به روز نمایید، یک ویدئو آموزشی کاملا کاربردی برای شما آماده کرده‌ایم.

    لطفاً جهت مشاهده توضیحات کامل این پکیج آموزشی، روی دکمه زیر کلیک کنید:

    10Angosht

     

    4 Comments

    1. محمدرضا وحیدی گفت:

      سلام ممنون از ارائه نقطه نظرات زیبایتان
      مهمترین نکته در ایجاد ارتباط قوی بین بیمار وپزشک وتقویت اعتماد انست که پزشک به حرفهای بیمار با احساس مسئولیت گوش بدهد وبیمار حس کند حس سیمپاتی را توانسته در پزشک تحریک کند این شاید از داشتن مهارت در پزشک مهمتر است
      این ماحصل بیست سال تجربه در مطبداری من است

      • محمد ظهره‌وند گفت:

        سلام و عرض ادب خدمات شما
        تشکر از اینکه تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان گذاشتید. برای شما و تمامی پزشکان معتمد کشورمان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

    2. سلام روز بخیر
      منشکرم برای اطلاع رسانی از این کتاب و ویدئو
      حتما سفارش میدهم
      فقط موقع سفارش کد تخفیف هم میشه وارد کرد
      این کد رو چطوری میشه از شما دریافت کرد ؟
      عادت کردیم همیشه منتظر تخفیف هستیم

      متشکرم

      • محمد ظهره‌وند گفت:

        سلام روز شما هم بخیر آقای دکتر طالب زاده
        کتاب “فلوشیپ تبلیغات و برندسازی پزشکی” از هفته آینده آماده فروش است که در صورت سفارش زودهنگام بدون هزینه ارسال خدمت شما فرستاده می شود.
        لطفا پس از دریافت کتاب به پیشنهاد داخل آن توجه بفرمایید، برای سفارش ویدئو آموزشی پیشنهاد ویژه ای داخل کتاب گذاشته شده است.
        با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *