6 نکته حیاتی برای افزایش میزان سود شما

جذب بیمار
جذب بیمار فقط با اینستاگرام و وب سایت نیست
مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند
افزایش شاخص NPS و تاثیر روی میزان معرفی دهان به دهان

6 نکته حیاتی برای افزایش میزان سود شما

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

اگر علاقمند به کسب اطلاعات در زمینۀ تبلیغات و برندسازی پزشکی هستید،

مطالعه کتاب فلوشیپ تبلیغات و برندسازی پزشکی نوشته خود را به شما پیشنهاد می‌کنم.

مشاوره برندسازی به پزشکان-محمد ظهره وند

 

نکات حیاتی برای افزایش سود شما:

1. امور مالی خود را بشناسید

وقتی می‌خواهید وضعیت سلامت یک بیمار را بسنجید یکی از اولین کارهایی که انجام می‌دهید این است که علائم حیاتی او را بررسی کنید. برای اینکه وضعیت سلامتی سیستم مالی مطب خود را بفهمید هم نیاز دارید صورت‌های مالی خود را بررسی کنید.

فعالیت‌های حسابداری مطب خود را چند ماه یک‌بار انجام ندهید. وظیفه شما این است که در پایان هرماه تمامی اعداد را بررسی کنید. گردش جریان نقدینگی را ببینید و سود خالص و ناخالص را در مقایسه با ماه‌های قبل بررسی کنید.

اگر چند فعالیت درآمدزا مختلف را در مطب یا کلینیک خود انجام می‌دهید باید سیستم حسابداری شما طوری باشد که بفهمید آیا هر فعالیت به‌طور مجزا سود ده است یا نه.

بسیار پیش می‌آید که یک پزشک در حسابرسی مطب فقط سود و زیان کلی را بررسی می‌کند و وقتی می‌بیند که عدد مثبت است فکر می‌کند تمامی فعالیت‌های مطب سود ده هستند.

 

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

یک مثال می‌زنم تا این نکته مهم برای شما قابل‌فهم‌تر شود

یک دندان‌پزشک در مطب خود 3 فعالیت را انجام می‌دهد.

1- ایمپلنت

2- زیبایی مثل لمینیت و کامپوزیت ونیر

3- درمان اندو دندان

وقتی سود کلی خود را محاسبه می کند می‌بینید که 40 درصد سود خالص دارد اما وقتی‌که محاسبه سود و زیان هر یک از فعالیت‌ها را به‌صورت جزءبه‌جزء انجام می‌دهد می‌بیند که سود خالص او در ایمپلنت 60 درصد، در زیبایی 40 درصد و در درمان اندو 10 درصد است.

در این حالت یا باید فعالیت کم سود خود را حذف کند و یا اینکه اصلاحاتی را در فرآیند آن انجام دهد که میزان سوددهی آن فعالیت افزایش یابد.

اگر شما تمامی فعالیت‌های خود را به‌صورت جزءبه‌جزء تحلیل مالی نکنید متوجه این موضوع نخواهید شد. یکی از اشتباهاتی که پزشکان مرتکب می‌شوند این است که معمولاً برای هر فعالیت سود ناخالص را محاسبه می‌کنند مثلاً فقط مبلغ دریافتی از بیمار را از هزینه تهیه مواد اولیه کسر می‌کنند. در این حالت محاسبات شما خطای زیادی دارد.

بهتر است سیستم حسابداری شما طوری طراحی شود ک بتوانید سود خالص حاصل از هر فعالیت را محاسبه کنید.

 

2. برگ برنده‌های خود را تقویت کنید و سرعت‌گیرهای خود را تضعیف کنید.

برگ برنده‌های کسب‌وکار شما همان عواملی هستند که باعث پیشرفت و افزایش درآمد شما هستند. ممکن است برگ برنده شما یک روش خوب مارکتینگ باشد یا یکی از پرسنل بسیار حرفه‌ای شما باشد یا سیستم حسابداری قوی شما باشد.

کسب‌وکار خود را بررسی کنید و ببینید چه عواملی در موفقیت کسب‌وکار شما تأثیرگذار هستند. سپس آن عوامل را تقویت کنید و توجه بیشتری به آن‌ها اختصاص دهید.

همچنین برخی عوامل همانند سرعت‌گیرهای کسب‌وکار شما هستند. اگر یک منشی غیرحرفه‌ای دارید او را اخراج کنید.

اگر یکی از روش‌های تبلیغات و مارکتینگ شما جواب نمی‌دهد آن را حذف کنید. اگر نرم‌افزار مدیریت مطب شما خواسته‌هایتان را برآورده نمی‌کند آن را با نرم‌افزاری بهتر تعویض کنید.

 

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

3. به تماس‌های تلفنی به مطب در کوتاه‌ترین زمان و با نهایت توجه و احترام پاسخ دهید

احتمالاً هر بیماری قبل از اینکه با شما تماس بگیرد یا تعریف شما را از اطرافیانش شنیده است و یا در فضای اینترنت و شبکه‌های اجتماعی با شما آشنا شده است؛ بنابراین حتماً ذهنیت خوبی از شما در ذهن آن بیمار ایجاد شده که تصمیم گرفته با مطب شما تماس بگیرد.

نحوه پاسخگویی به تماس تلفنی بیماران بسیار مهم است چراکه تماس تلفنی اولین برخورد مستقیم یک بیمار با کسب‌وکار شماست؛ بنابراین نیاز است منشی شما در این زمینه به‌صورت حرفه‌ای آموزش ببیند.

پاسخگویی حرفه‌ای به تماس‌های تلفنی تکنیک‌های خاص خودش را دارد و این‌طور نیست که پزشک از منشی‌اش درخواست کند که به تماس‌ها به‌خوبی پاسخ دهد و منشی هم درخواست پزشک را اجابت کند.

در دوره جامع ویدئویی آموزش حرفه‌ای منشی مطب در مورد 21 تکنیک تأثیرگذار در پاسخگویی تلفنی به بیماران صحبت شده است. منشی شما می‌تواند با یادگیری این تکنیک‌ها به یک فرد حرفه ای در این زمینه تبدیل شود.

 

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

4. هزینه‌های خود را کاهش دهید

افزایش سود از 2 طریق اتفاق می‌افتد. یکی افزایش درآمد و دیگری کاهش هزینه‌ها. در اکثر کسب‌وکارها بخش کاهش هزینه‌ها جدی گرفته نمی‌شود.

یکی از روش‌های کاهش هزینه این است که تلاش کنید تجهیزات پزشکی و وسایل مصرفی موردنیاز مطب را با قیمت کمتری خریداری کنید. البته منظور این نیست که اقلام بی‌کیفیت و ارزان بخرید بلکه گاهی اوقات با چانه‌زنی می‌توانید قیمت را پایین بیاورید.

برخی اوقات اگر یک کالا را به تعداد بیشتری خریداری کنید برای شما تخفیف بیشتری در نظر گرفته می‌شود. برخی اوقات هم اگر از چند جای مختلف قیمت بگیرید امکان دارد کالای درخواستی خود را باقیمت مناسب‌تری پیدا کنید.

 

5. از حداکثر فضای مطب یا کلینیک خود استفاده کنید

ممکن است شما فقط 3 روز در هفته در مطب باشید یا اینکه هرروز مطب هستید اما یک یا چند اتاق از مطب شما خالی و بدون استفاده است. در این حالت شما از حداکثر ظرفیت مطب خود استفاده نمی‌کنید.

بنابراین راه حل اول و بهترین حالت این است که تنوع خدماتی را که در مطب ارائه می‌دهید بیشتر کنید تا از این تطریق از تمام فضای مطب استفاده کنید.

راه‌حل دوم این است که از یک پزشک که تخصص او مکمل تخصص شماست بخواهید در مطب شما مشغول به فعالیت شود و به ازای فضایی که در اختیار او قرار می‌دهید درصد مشخصی از دریافتی‌های آن پزشک را بردارید.

راه‌حل آخر این است که قسمتی از فضای مطب خود را به پزشک دیگری اجاره دهید.

با استفاده بهینه از فضای مطب خود می‌توانید سود خود را افزایش دهید.

 

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

6. برای اینکه شفافیت مالی داشته باشید چند حساب بانکی مجزا ایجاد کنید.

اگر ورود و خروج پول از حساب‌های شما بی‌نظم باشد اصلاً نمی‌توانید فرآیندهای مالی کسب‌وکار خود را به‌طور دقیق تحلیل کنید

بنابراین باید حداقل 3 حساب بانکی مجزا داشته باشید.

1. حساب خزانه: این حساب مربوط به درآمدهای شما است. دستگاه پوز خود را به این حساب وصل کنید و تمامی درآمدهای خود را به این حساب واریز کنید. شما به‌هیچ‌وجه نباید خریدها و هزینه‌های مطب و خریدهای شخصی را با این حساب پرداخت کنید.

درواقع فقط اجازه دارید از این حساب به حساب‌های دیگر خودتان پول واریز کنید.

2. حساب پرداخت های بزرگ: شما فقط اجازه دارید از این حساب پرداخت های بزرگ خود را انجام دهید. مثل حقوق پرسنل یا خرید تجهیزات پزشکی. می‌توانید یک قانون بگذارید و هیچ پرداخت زیر یک میلیون تومان را با این حساب انجام دهید.

همچنین فقط اجازه دارید از حساب خزانه به این حساب پول واریز کنید.

3. حساب تنخواه: این حساب مخصوص پرداخت های کوچک است. از پرداخت قبوض گرفته تا خریدهای کوچک مطب. مثلاً می‌توانید یک قانون بگذارید که تمام خریدهای زیر یک میلیون با حساب تنخواه انجام شود.

بهتر است مسئولیت هزینه از حساب تنخواه را بر عهده یکی از پرسنل خود بگذارید و برای امنیت بیشتر هیچ‌وقت حساب تنخواه را با مبلغی بالا شارژ نکنید.

همچنین هزینه‌های غیر کاری خود را از این 3 حساب جدا کنید. برای خریدهای روزمره زندگی از یک حساب مجزا استفاده کنید.

 

رعایت 6 نکته بالا به شما کمک می کند تاثیر قابل توجهی در افزایش سود مطب یا کلینیک خود ببینید.

البته نکات بسیار دیگری نیز وجود دارند و یک پزشک نیاز دارد همواره در زمینه مدیریت مالی، مدیریت منابع انسانی و مدیریت بازاریابی و تبلیغات پزشکی به دانسته های خود اضافه کند.

 


دورۀ آموزشی جامع منشی‌گری حرفه‌ای

منشی‌ها سفیر برند پزشکان هستند و عملکرد ضعیف آن‌ها تاثیر مستقیم بر کاهش اعتبار حرفه‌ای پزشک دارد.

پس از گذراندن این دوره منشی شما قادر خواهد بود:

*. در تماس‌های تلفنی و ارتباطات حضوری به بهترین شکل با بیماران ارتباط برقرار کند

*. نکاتی بسیار کاربردی در تبدیل مطب به فضایی کاملا حرفه‌ای را فرا گیرد

*. تمامی فرآیندهای کاری مطب را با سرعت بیشتر، دقت بالاتر و خطای کمتری انجام دهد

و در نهایت سهم بزرگی در تقویت اعتبار و برند شما و افزایش رضایت و وفاداری بیماران داشته باشد.

 

برای مطالعه توضیحات کامل این دورۀ جامع ویدئویی روی تصویر زیر کلیک کنید.

 

آموزش حرفه ای منشی مطب محمد ظهره وند


در وب‌سایت برند شخصی هر هفته مطالبی در زمینه پارامترهای مهم تحلیلی در موفقیت مالی پزشکان و ایده‌های جدید در تبلیغات و برندسازی پزشکی منتشر می‌شود.

اگر تابه‌حال این مطالب برای شما ایمیل نشده است آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا از این به بعد مطالب جدید برای شما ایمیل شود.

 


    اگر تمایل دارید دانش خود را در زمینه جدیدترین و موثرترین روش‌های تبلیغات پزشکی و دندانپزشکی به روز کنید

    یک ویدئو آموزشی کاملا کاربردی برای شما آماده کرده‌ایم:

    لطفاً جهت مشاهده توضیحات کامل این پکیج آموزشی، روی دکمه زیر کلیک کنید:

    10Angosht

     

    4 Comments

    1. زهرا ازادى گفت:

      سلام اقاى ظهره وند ،تشكر از مطالب اموزشى مفيد ،البته ما بسيارى از نكات كاربردى شما روفبلا هم استفاده كرديم وطورى برنامه ريزى داشتيم كه درامد سالانه ما دوبرلبر ميشود -در حال خاضر بعلت كرونا شرايط خاصى وحود دارد وما نميتولنيم تراكم زياد در مطب داشته باشيم —

      • محمد ظهره‌وند گفت:

        سلام خانم دکتر آزادی
        بله کاملا حق با شماست و این مشکلی هست که بسیاری از پزشکان با آن مواجه هستند.
        امیدوارم این شرایط زودتر تمام شود. در غیر اینصورت باید به فکر راهکارهای جدیدی بود که مطب ها، کلینیک ها و مراکز درمانی به میزان کمتری از این شرایط متضرر شوند.

    2. عطیه گفت:

      سلام بسیار از مطالبتون متشکرم
      بسیار کاربردی هست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *