چطور در اینستاگرام تبلیغ کنیم؟

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند
چطور فقط در 10 دقیقه به صدها بیمار خود نامه پست کنید؟
پزشک برند- مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- مدیریت اینستاگرام پزشکان - محمد ظهره وند
چطور یک پزشکِ برند شویم؟

چطور در اینستاگرام تبلیغ کنیم؟

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

اگر تمایل دارید دانش خود را در زمینه جدیدترین و موثرترین روش‌های تبلیغات پزشکی و دندانپزشکی به روز کنید

یک ویدئو آموزشی کاملا کاربردی برای شما آماده کرده‌ایم:

لطفاً جهت مشاهده توضیحات کامل این پکیج آموزشی، روی دکمه زیر کلیک کنید:

10Angosht


 

اگر پزشکی هستید که در اینستاگرام فعال است و تمایل دارید که تعداد فالوئرهای شما روزبه‌روز افزایش پیدا کند حتماً نیاز دارید تبلیغ داشته باشید.

یک نوع رایج تبلیغ در فضای اینستاگرام این است که شما عکس‌ها یا ویدئو تبلیغاتی خود را در اختیار یک پیج اینستاگرام که مخاطبان و فالوئرهای زیادی دارد قرار می‌دهید. آن پیج در ازای دریافت مبلغی از شما فایل تبلیغاتی شما را در قالب پست یا استوری برای مدت محدودی در صفحه اینستاگرامش می‌گذارد. از این طریق فالوئرهایش تبلیغات شما را ببینند و اگر دوست داشتند پیج شما را فالو می‌کنند.

در واقع تبلیغات کمک می‌کند گروهی از مردم با شما آشنا شوند که قبل از این شما را نمی‌شناختند.

ساختار مشخصی برای قیمت‌گذاری تبلیغات وجود ندارد و هرکسی می‌تواند هر قیمتی که دوست داشت بابت تبلیغات در پیج خود مشخص کند.

پیش از اینکه برای تبلیغ در فضای اینستاگرام هزینه کنید لازم است که با انواع روش‌های تبلیغاتی و برخی اصطلاحات آشنایی داشته باشید.

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

انواع روش‌های تبلیغات در اینستاگرام:

1- تبلیغ در پیج‌های تبلیغاتی

2- تبلیغ توسط سلبریتی‌ها، اینفلوئنسرها و بلاگرها

3- تبلیغات پاپ آپ

4- تبلیغات در وب‌سایت‌های پرمخاطب

5- شرکت در مسابقات اینستاگرامی

 

1- تبلیغ در پیج‌های تبلیغاتی

کم‌هزینه‌ترین و کم‌ریسک‌ترین روش تبلیغ در اینستاگرام، تبلیغ در پیج‌های تبلیغاتی است.

معمولاً صاحب واقعی یک پیج تبلیغاتی اصلاً مشخص نیست. این پیج‌ها در یک زمینه خاص مطلب می‌گذارند. ممکن است درزمینهٔ ورزش، آشپزی، تغذیه، اخبار هنرمندان، سرگرمی و جوک یا هر چیز دیگری باشد.

در حال حاضر تعرفه تبلیغ در این پیج‌ها معمولاً بین 20 هزار تومان تا یک‌میلیون تومان است.

رایج‌ترین روش تبلیغ برای پزشکان، این روش است. چراکه نیاز به بودجه زیادی ندارد و اگر به‌صورت پیوسته انجام شود بازدهی خوبی خواهد داشت.

برای سفارش این نوع تبلیغات دو روش وجود دارد.

روش اول این است که خودتان به پیج موردنظرتان پیغام بدهید که قصد تبلیغ دارید. سپس آن‌ها به شما تعرفه را اعلام می‌کنند و پس از واریز وجه و ارسال فایل تبلیغاتی توسط شما، تبلیغ شما درزمانی که مشخص کرده‌اید انجام می‌شود.

روش دوم پرداخت پول به دلال‌های تبلیغات اینستاگرام است. این افراد معمولاً خودشان به پیج پزشکان دایرکت می‌دهند که پک‌های تبلیغاتی دارند. دلال‌ها خودشان صاحب پیج‌های تبلیغاتی نیستند و از پیج‌های مختلف قیمت می‌گیرند و حداقل 20 درصد روی قیمت‌ها می‌کشند و به شما قیمت چند پیج را به‌صورت ترکیبی می‌دهند.

به‌عنوان‌مثال می‌گویند هزینه تبلیغ در این 10 پیج 700 هزار تومان است. در این حالت اگر خودتان با تک‌تک آن پیج‌ها مذاکره کنید قطعاً قیمت کمتری می‌پردازید اما ممکن است خودتان فرصت این کار را نداشته باشید. پس می‌توانید با پرداخت پول به دلال‌ها، با یک مرحله پرداخت در چندین پیج تبلیغ بگذارید که البته برای شما گران‌تر تمام می‌شود.

 

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

2- تبلیغ در پیج سلبریتی‌ها، اینفلوئنسرها و بلاگرها

در پیج‌های تبلیغاتی، صاحب پیج معمولاً مشخص نیست اما وقتی به یک سلبریتی، اینفلوئنسر و یا بلاگر تبلیغ می‌دهید دقیقاً میدانید چه کسی قرار است برای شما تبلیغ کند.

یک فرد می‌تواند هم سلبریتی باشد، هم اینفلوئنسر و هم بلاگر و یا می‌تواند فقط یکی از این‌ها باشد. برای اینکه منظورم را متوجه شوید هر یک از این اصطلاحات را توضیح می‌دهم.

 

سلبریتی: فرد معروفی هست که بدون نیاز به اینستاگرام هم همچنان معروف است. مثل هنرپیشه‌ها، خواننده ها و ورزشکاران معروف

اینفلوئنسر: فردی است که حرفهای او روی گروهی از مردم تأثیرگذار است. ممکن است توصیه یک اینفلوئنسر روی میلیون‌ها نفر تأثیر بگذارد یا ممکن است روی صد نفر تأثیر بگذارد. به‌هرحال به هر فردی که نظرات و توصیه‌هایش را دیگران می‌پذیرند، اینفلوئنسر می‌گوییم.

بلاگر: فردی است که درزمینهٔ تخصصی خود بطور پیوسته تولید محتوا می‌کند و هرروز در پیج اینستاگرام خود یا در شبکه‌های اجتماعی خود پست‌ها و مطالب جدیدی می‌گذارد. ممکن است یک بلاگر نه سلبریتی باشد و نه اینفلوئنسر باشد. چراکه به هر فردی که درزمینهٔ تخصصی خودش پیوسته مطلب منتشر می‌کند بلاگر می‌گوییم.

 

هزینه تبلیغ در پیج سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرهایی که بیش از یک‌میلیون نفر فالوئر دارند در حال حاضر معمولاً بین 10 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان است.

معمولاً شرکت‌های بزرگ برای تبلیغات خود به این افراد مراجعه می‌کنند و این افراد بخاطر هزینه بالایی که می‌گیرند، گزینه مناسبی برای تبلیغات پزشکان نیستند.

برخی از پزشکان که برای مدیریت صفحه اینستاگرام‌شان با من قرارداد می‌بندند به من می‌گویند که می‌خواهند توسط سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرها تبلیغ بشوند. من این‌گونه تبلیغات را به پزشکانی پیشنهاد می‌کنم که سالیانه بیش از 300 میلیون تومان بودجه تبلیغاتی دارند در غیر این صورت روش‌های بسیار بهتری برای تبلیغات وجود دارد.

به اینفلوئنسرهای که روی جامعه کوچکی تأثیرگذار هستند میکرو اینفلوئنسر می‌گوییم. معمولاً این افراد گزینه‌های مناسب‌تری برای تبلیغ پزشکان هستند چراکه هزینه تبلیغات توسط آن‌ها در حال حاضر معمولاً بین 500 هزار تومان تا 10 میلیون تومان است.

البته به هنگام تبلیغ باید در انتخاب اینفلوئنسر بسیار دقت شود. مثلاً فردی که در حوزه معرفی و تحلیل بازی‌های کامپیوتری یک فرد تأثیرگذار است اگر به مخاطبان خود بگوید که برای کارهای زیبایی به فلان پزشک مراجعه کنید تأثیر چندانی ندارد.

 

3- تبلیغات پاپ آپ

در تبلیغات پاپ آپ افرادی که در حال استفاده از برخی اپلیکشن‌ها در موبایلشان هستند ناگهان به پیج اینستاگرام شما هدایت می‌شوند. در این حالت اگر از پیج شما خوششان بیاید شما را فالو می‌کنند.

هزینه این نوع تبلیغ در حال حاضر معمولاً بین 300 تا 500 هزار تومان است و جذب فالوئر خوبی دارد اما کیفیت فالوئرهای اضافه شده به نسبت تبلیغ در پیج‌های پرمخاطب اینستاگرام پایین‌تر است.

توصیه می‌کنم اگر خواستید تبلیغ پاپ آپ انجام دهید حداکثر ماهی یک‌بار این نوع تبلیغ را انجام دهید.

همچنین یک نوع تبلیغ پاپ آپ وجود دارد که بنر تبلیغاتی شما در اپلیکیشن‌های خاصی نمایش داده می‌شود و اگر بازدیدکنندگان تبلیغ دوست داشتند می‌توانند روی بنر تبلیغاتی شما کلیک کنند.

این روش نسبت به روش قبلی بسیار گران‌تر است اما می‌توانید مشخص کنید که فقط افرادی که در یک منطقه خاصی از شهر هستند تبلیغ شما را ببینند.

 

مشاوره برندسازی به پزشکان- طراحی وبسایت پزشکی- محمد ظهره وند

4- تبلیغ در وب‌سایت‌های پرمخاطب

یک روش دیگر این است که بنر تبلیغاتی خود را در وب‌سایت‌های پرمخاطب قرار دهید تا افراد پس از کلیک بر روی بنر تبلیغاتی شما به صفحه اینستاگرام شما هدایت شوند.

من به تجربه دیده‌ام که تبلیغاتی که در خود فضای اینستاگرام و در پیج‌های پرمخاطب انجام می‌شوند بازدهی بیشتری دارند.

اگر در خارج از فضای اینستاگرام و در وب‌سایت‌ها می‌خواهید تبلیغ کنید و از این طریق بازدیدکنندگان را به صفحه اینستاگرام خود هدایت کنید باید مخاطبان آن وب‌سایت خیلی با تخصص شما مرتبط باشند تا نتیجه خوبی بگیرید.

مثلاً اگر یک متخصص زنان یا اطفال در وب‌سایت نی‌نی سایت تبلیغ بگذارد احتمالاً نتیجه خوبی می‌گیرد.

 

5- شرکت در مسابقات اینستاگرامی

یک روش دیگر برای افزایش فالوئر این است که در مسابقات اینستاگرامی شرکت کنید. این مسابقات یک برگزارکننده دارد که جوایزی را برای شرکت در مسابقه مشخص می‌کند.

هر کس می‌خواهد فالوئرهایش زیاد شود باید با پرداخت پول در این مسابقات اسپانسر شوید.

سپس برگزارکننده به مردم می‌گوید اگر می‌خواهند در قرعه‌کشی جوایز شرکت کنند و شانس برنده شدن جوایز را داشته باشند باید پیج اسپانسرها را دنبال کنند. سپس در تاریخی که از قبل مشخص‌شده قرعه‌کشی انجام می‌شود و به برندگان قرعه‌کشی جوایز اهدا می‌شود.

فالوئرهایی که از طریق مسابقه به پیج شما اضافه می‌شوند نسبت به شما بسیار بی‌تفاوت هستند و معمولاً هیچ‌کدام به‌عنوان بیمار به شما مراجعه نخواهند کرد. اگر شما برای این‌گونه مسابقات اسپانسر شوید انگار که پول خود را آتش زده‌اید.

یک تجربه تلخ:

چند ماه پیش یکی از پزشکانی که مدیریت صفحه اینستاگرام ایشان را بر عهده داشتم به من گفتند که تصمیم گرفته‌اند در یک مسابقه اینستاگرامی شرکت کنند.

علیرغم مخالفت من، ایشان گفتند که برگزارکننده مسابقه فرد خیلی معروفی هست و ایشان تصمیم خود را برای اسپانسر شدن در این مسابقه گرفته‌اند.

قبل از شرکت در مسابقه فالوئرهای ایشان 10 هزار نفر بود. ایشان مبلغ 27 میلیون تومان بابت اسپانسر شدن در این مسابقه پرداخت کردند. این مسابقه طی یک هفته برگزار شد و در آن هفته فالوئرهای پیج ایشان 120 هزار نفر افزایش یافت؛ اما علیرغم افزایش بسیار زیاد تعداد فالوئرها هیچ تغییری در افزایش مراجعین به مطب ایجاد نشد.

پس از پایان مسابقه و اهدای جوایز، 50 هزار نفر ایشان را آنفالو کردند. فالوئرهای باقی‌مانده هم نه پست‌های ایشان را لایک می‌کنند. نه زیر پست‌ها کامنت می‌گذارند و هیچ‌کدام از این افراد تبدیل به بیمار جدید نشده‌اند.

به نظر من بدترین و بی‌ثمرترین روش برای تبلیغات این است که در مسابقات اینستاگرامی اسپانسر شوید.

 


دورۀ آموزشی جامع منشی‌گری حرفه‌ای

منشی‌ها سفیر برند پزشکان هستند و عملکرد ضعیف آن‌ها تاثیر مستقیم بر کاهش اعتبار حرفه‌ای پزشک دارد.

پس از گذراندن این دوره منشی شما قادر خواهد بود:

*. در تماس‌های تلفنی و ارتباطات حضوری به بهترین شکل با بیماران ارتباط برقرار کند

*. نکاتی بسیار کاربردی در تبدیل مطب به فضایی کاملا حرفه‌ای را فرا گیرد

*. تمامی فرآیندهای کاری مطب را با سرعت بیشتر، دقت بالاتر و خطای کمتری انجام دهد

و در نهایت سهم بزرگی در تقویت اعتبار و برند شما و افزایش رضایت و وفاداری بیماران داشته باشد.

 

برای مطالعه توضیحات کامل این دورۀ جامع ویدئویی روی تصویر زیر کلیک کنید.

 

آموزش حرفه ای منشی مطب محمد ظهره وند


در وب‌سایت برند شخصی هر هفته مطالبی در زمینه پارامترهای مهم تحلیلی در موفقیت مالی پزشکان و ایده‌های جدید در تبلیغات و برندسازی پزشکی منتشر می‌شود.

اگر تابه‌حال این مطالب برای شما ایمیل نشده است آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا از این به بعد مطالب جدید برای شما ایمیل شود.

 

    8 Comments

    1. زهرا گفت:

      سلام وسپاس جناب ظهره وند -مطالب کاربردی شما مفید وپر فایده بود

    2. بهرام صبوری گفت:

      سلام
      ایمیل های شما خیلی مفیدند انشاءلله مطب ها باز شوند از همکاری نزدیک با شما استفاده خواهم کرد

    3. مریم زارع گفت:

      خیلی متشکرم از مقالات عالی و کاربردی شما

    4. رنجبر گفت:

      با سلام
      ایمیل های شما خوب هستند اما لطفا لینک ارسال برای تلگرام یا واتساپ قرار بدهید تا بتوانیم برای همکاران بفرستیم
      همچنین امکان پرینت فقط از خود متن را داشته باشیم در انتهای ان ادرس سایت را بنویسید
      با تشکر

      • محمد ظهره‌وند گفت:

        سلام آقای دکتر رنجبر
        ممنون از پیشنهاد شما

        تلاش می کنیم در آینده این امکانات را در وب سایت قرار دهیم

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *